We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Lost Connection Errors Occurring more Often and to more Players

    I think I posted about this about 1 month ago. Nobody replied. Okay - but the Lost Connextion to Server Issue has been happening on to more of the player population, and no longer just traveling between locations, just a random "Connection to the Server has been lost".

    I did all the troubleshooting, clean installs, tracing/pinging call ISP (like they will be any help) but I'm still playing for 5 minutes and get kicked off. I've more people voice their troubles and I even saw it on somebody stream this week.

    SSG has yet to mention or address this issue. It seems worse since the servers were shutdown and given new wheels for the hamsters.

    If anyone has had this issue lately and successfully was able to fix, please post here.

    Thank you

    Lillipia

  2. #2
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    100
    Yeah me too.

    A response of acknowledgment would really go a long way here.

  3. #3
    Yes, I've suddenly been having this problem as well, but only one specific character in the new areas. My alts are just fine. Weird.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload