We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Highland Village, TX
    Posts
    152

    Flames missing from campfires

    I'm not sure if this is the right place to post this so if it is not, please move it.

    Has anyone noticed the flames missing from campfires? I was on my Hunter the other day and made a campfire and noticed the flames missing. I could hear it burning, just no flames. Later I was in Ost Guruth and noticed the flames missing from the ones inside the settlement. I'm at work right now so I can't pull up all of my settings but I do know that I am running things on DirectX11 with high settings or better. Should I bug it or is this a known issue?

    Thanks,

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Highland Village, TX
    Posts
    152
    Looks like I tracked it down to a Advanced Graphics setting. The setting was Dynamic Particle Rendering. I had set it to "ME" and this caused the issue. Changing it back to "ALL" and restarting the game fixed the issue.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Albany New York
    Posts
    453
    Could have sworn it was new ordinances prohibiting open flames outdoors. The Middle Earth Watch have been lobbying for this all over Middle Earth. They did not have much luck in Mordor with the open flames stuff though.
    It is logical, in view of the times in which we live. But to be logical is not to be right, and nothing on God's earth could ever make it right!
    - Judge Dan Haywood

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload