We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    strange problems like slow launcher,forums and 50% loss ingame!

    since yesterday evening i have some strange Things appearing.

    1:lotro Forum is super slow for me while other Internet sides are totally fine.
    2:the launcher is super super slow sometimes i have to Close and restart it 5 times till i can Login if i even can.
    3:loading Screen can be stuck,sometimes even before character selection Screen.
    4:if i get ingame i had 3 times now 20-50% loss and was not able to Play or even move.

    everything else in the Internet and stuff is fine for me and other People in this house using same Internet.

    any ideas?
    Drizzels
    EN Evernight Odyssey Officer and Raid Leader
    Original Challenger of the Abyss
    NA Gladden:Ramble on of Elendilmir

  2. #2
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    UK
    Posts
    2,203
    Not just you; it has taken me 5 minutes and multiple reloads to get this far in answering.

    The game is running "OK", although packet loss is running a bit higher than usual, and suffering unexplained slowdowns.

    Ré the launcher.

    The last update gave us a new launcher, however it HASNT replaced the old Turbine version, so the scripts to block splash screen downloads arent working.

    If you go to the LOTRO install folder, you will find a new "LotroLauncher" .exe, place a short-cut on the desktop, then use the same nosplash script. Test to make sure it works, then delete the old "Turbine" link.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload