We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4,965

    Loadbalancer issues?

    The website, and in particular the forums seem to always give me issues.... no matter what computer or internet connection I use. I have it at home on my PC, I have it at work on my laptop using our work internet connection.... When logging in I often get this screenshotted message, and I get it again when I post a reply. Often I have to back out and refresh, and then it complains about the post being a duplicate. So obviously the post is posted, but I get errors nonetheless.

    I suspect there is a configuration issue on the load balancer.... are you using an F5 load balancer?

    Ever since the move to the new datacenter there have been problems like this cropping up....Maybe its time to hire a new sysadmin.

    Moved from Riddermark to Arkenstone on 9/29/2015! Now also playing on ANOR!
    -----
    Disclaimer: The definition of "Soon™" is based solely on SSG's interpretation of the word, and all similarities with dictionary definitions of the word "Soon™" are purely coincidental and should not be interpreted as a time frame that will come to pass within a reasonable amount of time.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    UK
    Posts
    3,980
    I get "The server closed the connection" errors myself (FireFox); different message, same ####.

    BTW, SSG run on BST; some people think it means British Summer Time, but all engineers and craftsmen will tell you it means British SOME Time; ie "It will be ready Thursday" (note, he didnt say WHICH Thursday)
    Last edited by Yarbro; Oct 31 2017 at 06:31 PM.

  3. #3
    The ERR_EMPTY_RESPONSE has indeed been a standard feature since the server move, especially just after logging in. Often it fixes itself after a second or two, but if it doesn't and you've just posted you might be in a pickle. Do you use Chrome by chance? It seems to be a bit more strict on response times than others. Most mentioned remedy is clearing the browser cache, but I can't say that works for sure.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    3,283
    We did refresh some servers and memcaches for LOTRO.com late this afternoon, which should resolve these issues.
    Community Manager, Lord of the Rings Online
    Follow LOTRO on: Twitter - Facebook - Pinterest - Twitch - YouTube
    Find Cordovan on: Twitter Instagram
    Support: help.standingstonegames.com
    coolcool

  5. #5
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4,965
    Seems to be a lot better today, thanks!
    Moved from Riddermark to Arkenstone on 9/29/2015! Now also playing on ANOR!
    -----
    Disclaimer: The definition of "Soon™" is based solely on SSG's interpretation of the word, and all similarities with dictionary definitions of the word "Soon™" are purely coincidental and should not be interpreted as a time frame that will come to pass within a reasonable amount of time.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    UK
    Posts
    3,980
    Quote Originally Posted by maartena View Post
    Seems to be a lot better today, thanks!
    I had a good session this morning, except for a few minutes of really strange stop-start around 10:40 GMT; the whole game seemed to freeze, and not just my character - which is what happens with server connection issues; so not really sure what was going on.

  7. #7
    I get that a lot on chrome when I'm at work. But I also get it on IE when I'm home but not as often. Sometimes the forum will come up but the place at the top where you sign in is not there.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Middle-earth
    Posts
    3,547

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    We did refresh some servers and memcaches for LOTRO.com late this afternoon, which should resolve these issues.
    It hasn't resolved all issues. This was not just a forum issue. That was probably just the tip of the iceberg. Yes the forums are a bit faster now but still getting stuck sometimes. Also it has not solved the bigger issue with people who got IP blocked over the weekend when all these issues was going on. No one even knows how many that can't even accesss forums or the game atm as their IP Adresses are are blocked from accessing either. Yes when blocked You can not even load the game, not get past the "Installing Pre Reqs". You can not access the web-site at all and report it even.
    "Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say." /Edward Snowden
    Never The Spy-Tool Windows 10 Who needs DirectX 12 anyway ??? Vulkan is better. :)

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload