We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 25 of 46

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brandywine
    Posts
    2,226

    Please Everyone take the LotRO Hardware Survey - as posted on the launcher

    It only took me two minutes, no writing just select quick from pulldown menus. Don't be lazy, do the survey:

    I think this is the link, if not, then launch the launcher and click it there.
    https://d12.parature.com/ics/survey/survey.asp


    The launcher says:

    LOTRO Hardware Survey
    Mon, 14 Oct 2013 19:45:42
    We'd appreciate it if you could take a few minutes to tell us a little bit about the PC you use to play LOTRO. Take the survey.
    I think this is important and everyone should do it because it will help Turbine develop the best game possible.

  2. #2

    Sorry, I cannot.

    I would, but this is the only thing on that page:
    Sorry, service is temporarily unavailable... trying to reconnect. Thank you for your patience.
    You may navigate away or click here to go back.
    Error ID #:

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Mars
    Posts
    365
    Quote Originally Posted by jpark84 View Post
    I would, but this is the only thing on that page:
    Sorry, service is temporarily unavailable... trying to reconnect. Thank you for your patience.
    You may navigate away or click here to go back.
    Error ID #:
    open the launcher and click that link it works from there. the one he posted does not work.
    [charsig=http://lotrosigs.level3.turbine.com/03202000000339569/01003/signature.png]Sanbor[/charsig]

  4. #4
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    2 Waterbank Road, Eryn Lelryn, Falathlorn Homesteads
    Posts
    1,875
    Yup, I did it as soon as I saw it in the launcher. Hopefully it helps a bit.
    Tarphindiel~Hu~100, Tolella~Mi~86, Ryeberry~Gu~80, Torfrik~Rk~80, Arindis~Be~60
    Meleras~Wd~50, Minethril~Ca~49, Diorwen~Ch~44, Indiria~Lm~38, Alanda~Bu~32
    And Fourteen Other Alts
    Founder of Gladden's "The Fellowship of the Ping"

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Califonia
    Posts
    521
    I did - now they know how wimpy my comp is...
    ****************************** ****
    Happy homeowner on Landroval and Laurelin!
    ****************************** ****

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brandywine
    Posts
    2,226
    Quote Originally Posted by jpark84 View Post
    I would, but this is the only thing on that page:
    Sorry, service is temporarily unavailable... trying to reconnect. Thank you for your patience.
    You may navigate away or click here to go back.
    Error ID #:

    Yeah i tried to copy the link but it isnt working for somereason

  7. #7
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,766
    Hmm. I have 8g of ram.. wonder how I should answer that question, since that's not an option.

  8. #8
    Quote Originally Posted by Roberto_the_First View Post
    Hmm. I have 8g of ram.. wonder how I should answer that question, since that's not an option.
    Strange to have a gap and not provide the 8GB RAM option.

    Also there is no option for for 6GB video card RAM. Stops at 1GB, should have 'or higher' option.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Gallifrey. I need a Jelly Baby.
    Posts
    18,358
    Quote Originally Posted by Kelleran View Post
    Strange to have a gap and not provide the 8GB RAM option.

    Also there is no option for for 6GB video card RAM. Stops at 1GB, should have 'or higher' option.

    Whaaaat? Are you serious? The graphic card options stops at 1 GB? 2 GB is becoming more and more common. This is like I've always said, Turbine makes an outstanding game, but the stuff they do like websites, forums and this case of stopping the survey at 1 GB of memory makes me wonder. That's weird about the lack of an 8 gb ram option. Well, my graphics card is dead so that point is moot.


    Reminds me of one of my relatives. She's an expert cook that can make any dish from any nationality better than a native of that country but cannot balance a check book to save her life.
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a well preserved body, but rather to skid in broadside, totally worn out & proclaiming "WOW, what a ride!"
    Continuing the never ending battle to keep Lobelia Sackville-Baggins in check

  10. #10
    Quote Originally Posted by Kelleran View Post
    Strange to have a gap and not provide the 8GB RAM option.

    Also there is no option for for 6GB video card RAM. Stops at 1GB, should have 'or higher' option.
    Was thinking the same thing as I have 8 so defaulted down to 7. Better to tell them less than more
    [charsig=http://lotrosigs.level3.turbine.com/042080000000c34b5/01004/signature.png]Ironee[/charsig]

  11. #11
    Quote Originally Posted by Roberto_the_First View Post
    Hmm. I have 8g of ram.. wonder how I should answer that question, since that's not an option.

    I'm in the same boat as you! And since that's not an option, I'm not going to do the survey until they update those lists, my video card isn't in thier list either.

    Unless it's really not important to know those answers.

    How accurate can a survey be if you can't answer most if not all the questions?

  12. #12
    They don't have the Dell AMD video cards listed, either.
    Casual R Us - Garatha

  13. #13
    Join Date
    May 2007
    Location
    Schenectady, NY
    Posts
    58
    Can't accurately fill out the survey.

    8 GB System RAM strangely missing from options. It goes from 512MB through 7 GB, skips 8 GB and goes right to 9 GB.
    GForce GT630 missing from options. Other 6xx are there.
    [charsig=http://lotrosigs.level3.turbine.com/0520a00000002c32f/01008/signature.png]Thaeryn[/charsig]

  14. #14
    Quote Originally Posted by enginekid88 View Post
    It only took me two minutes, no writing just select quick from pulldown menus. Don't be lazy, do the survey
    I would but it doesn't have most of my specs listed.

    Quote Originally Posted by enginekid88 View Post
    I think this is important and everyone should do it because it will help Turbine develop the best game possible.
    I don't see how this information would help them to be honest and I'm never quite comfortable giving out any unnecessary information, but again, I went to do it but it wasn't worth it because I couldn't accurately fill it out.

  15. #15
    I agree with a lot of the posts here. The survey was shabby and written by a tech from 3 years ago. The Graphics card list was not alphabetical either.

    Comments about their servers though are probably off the mark. Most likely the back end is Unix/Linux based which can run on much lower resource levels.
    Last edited by wonkeysmoker1; Oct 15 2013 at 04:15 PM.

  16. #16
    Join Date
    May 2009
    Posts
    365
    Now I understand why my war steeds are always so laggy! 8GB of RAM is an unsupported configuration!


    EDIT: I snapped one of my 2GB SIMMs in half to put me at 7GB and the steeds run smooth as butter now!!!
    I7-6700k, Gigabyte Gaming 5 motherboard, MSI GamingX GTX 1070, Samsung 850 EVO SSD (500 GB), 3200 DD4 16 GB Ram, 1920x1200 28 inch monitor, Win 10

  17. #17
    Sapience is offline Former Community Manager & Harbinger of Soon
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    9,519
    Quote Originally Posted by Lynx3d View Post
    Hm weird that it's only in the english launcher news, wouldn't have known if you didn't post it here.

    @kingrufus, not sure what you mean, if you have the old pylotro with broken news, you can also directly browse them:
    https://www.lotro.com/en/launcher-feed.xml

    But yes I kinda hoped for a linux option in the OS selection...who knows, maybe such surveys will at least have some "Steam OS" option in the near future
    Not weird. The survey is only available in English and the majority of players play in english. So it didn't make sense to put a link to an english survey in other languages. We don't need every last player to answer it, just a very large cross section. We polled the Beta players a little while ago and we were curious to see if there was any significant difference between beta players and the general player base in terms of hardware used.

    Linux is not on the list as it is not supported and there are absolutely no plans to do so.

  18. #18
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    355
    a) There's been no commentary on Turbine regarding the Bounder's Bounty Event in ... weeks and weeks. I have no plans to go to extra efforts to communicate when it's apparently not a real 2-way street.

    b) Giving out personal information is something I rarely do. I'd have to have a good reason up front before I'd be likely to do it.

    c) As described by others there are apparently a lot of gaps in the survey. If they want to know stuff, the survey should be well written. However, the person who figured out that:

    (quote) daneyul: Now I understand why my war steeds are always so laggy! 8GB of RAM is an unsupported configuration. EDIT: I snapped one of my 2GB SIMMs in half to put me at 7GB and the steeds run smooth as butter now!!! (endquote)

    is pretty smart. Maybe turbine can learn something from comments like this and make 8GB of RAM a supported configuration.

  19. #19
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Kentucky
    Posts
    105
    Quote Originally Posted by Sapience View Post
    Not weird. The survey is only available in English and the majority of players play in english. So it didn't make sense to put a link to an english survey in other languages. We don't need every last player to answer it, just a very large cross section. We polled the Beta players a little while ago and we were curious to see if there was any significant difference between beta players and the general player base in terms of hardware used.

    Linux is not on the list as it is not supported and there are absolutely no plans to do so.
    Any idea why the RAM option is missing a 8 gig option? It goes from 7 to 9. I picked 7 thought my machine has 8.

  20. #20
    Quote Originally Posted by Sapience View Post
    Linux is not on the list as it is not supported and there are absolutely no plans to do so.
    So does that mean there are plans to support OS X 10.6.8?

  21. #21
    Quote Originally Posted by Sapience View Post
    Not weird. The survey is only available in English and the majority of players play in english.
    True, not everyone is like me, I don't even pay attention to language anymore...
    But you still could've aked german and french players if they want to take part in this survey in english language, since rather rudimentary english is enough to understand it. While we're spoiled, we're not THAT easily offended

    Quote Originally Posted by Sapience View Post
    Linux is not on the list as it is not supported and there are absolutely no plans to do so.
    Yea that much was obvious, but you know, hope dies last
    While still very few games are available natively on Linux, at least some companies actually are interested if their games run adequately on Linux via wine.
    PyLotRO with Python 3.x support and bugfixes: [url]https://github.com/Lynx3d/pylotro[/url]

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload