We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    5

    Pleas help me with my premium account :)

    Yesterday I bought some TP´s by SMS and in the LOTRO store said, that I have premium. But still haven´t third char and gold cap (5gold).
    Don´t know, why I haven´t this premium things?
    Sorry for my bad english, Iam from Czech Republick
    Pleas answer me

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    buying tp alone does not unlock the gold cap,

    the best way and cheapest way is to buy the The Lord of the Rings Online™: Samwise Gamgee's Starter Pack

    - The Bay Steed & Riding Skill
    - 4th Inventory Bag
    - Currency Cap

  3. #3
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    5

    help

    I dont think gold cap, I said 5 gold in premium account. I need bonus thinks from premium account, third hero and max 5 golds, thats all.
    LOTRO store said, that I have premium, but these thinks aren´t here. (I bought some TP´s)

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by symhon View Post
    I dont think gold cap, I said 5 gold in premium account. I need bonus thinks from premium account, third hero and max 5 golds, thats all.
    LOTRO store said, that I have premium, but these thinks aren´t here. (I bought some TP´s)

    just because you buy TP does not unlock the gold cap,

    You can have a prem account and still only have 2 alts and 5 gold limit. you have to unlock each alt or buy a certain qp that gives you more.
    A prem account only means you spent real cash on your account. you can trade gold but still have the cap till you remove it

  5. #5
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    5

    help

    I know omg, but I dont have premium THINGS!!!!!!!!! Do you know, what is it? I dont have max gold 5, still 2 gold and only two characters not 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. #6
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,671
    symhon, no one here can help you as we don't work for Turbine.

    Contact Turbine Account Support: By telephone if possible, or by a ticket from this site if not.
    How to get help on the Tech Forums and how to contact Turbine

    Please reply to the topic or PM me if a solution I posted works for you: The more data I can gather the better I can help.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    5
    Thanks, but with phone its impossible with my english and the ticket in game... I havent in F7/FAQ/ and I havent create new ticket :/

  8. #8
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,671
    Not a ticket in-game, a ticket here.

    It's here.
    How to get help on the Tech Forums and how to contact Turbine

    Please reply to the topic or PM me if a solution I posted works for you: The more data I can gather the better I can help.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Middle Earth
    Posts
    451
    Becoming Premium is supposed to raise the gold cap from 3g to 5g, is what OP is talking about. Also you get another character slot when your account gets upgraded to Premium. I do not know why it is not. I hope that Turbine can get it sorted out for him.
    Lethareth, the Celebratory

  10. #10
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Orel. Russia.
    Posts
    14
    Go in "My Account -> Account Settings -> Manage Subscriptions" and change nickname. This council met in a forum for a similar problem.

  11. #11
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    5

    Thanks

    Thanks for all comments, but I won´t have the premium things with my english Very bad and I dont want use translate
    Without third character and max 5gold... I will play

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload