We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    318

    Error logging in on chrome browser

    I'm having trouble logging into the community site on the google chrome browser which states that SSL server certificate of the site being invalid. Logging in using FF works fine though.
    Caputo - Burglar | Drugar - Champ | Wislingard - Warden | Xenilinex - Hunter | Tonenas - RK | Rhichard - CAP

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Buckinghamshire, England
    Posts
    81
    I can't get the new forum to work with Chrome on the iPad at all.
    It seems to work with Safari on the same iPad though.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Texas, USA
    Posts
    848
    I have the same issue with Chrome on an Android tablet. It gives a warning that the SSL certificate is not trusted and a button to proceed anyways, but nothing happens when I click it.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Alabama
    Posts
    5,517
    Once the dns refresh happened, I was able to reach the new forums via Chrome on my desktop. Hmm
    "No sadder words of tongue or pen are the words: 'Might have been'." -- John Greenleaf Whittier
    "Do or do not. There is no try." -- Yoda
    On planet Earth, there is a try.
    Indeed, in a world and life full of change, the only constant is human nature (A is A, after all :P).
    We old vets need to keep in mind those who come after us.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload