We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3

    Question Getting Connection Failed: Server Full errors on Brandywine in the last few minutes

    Something going on? I noticed it was terribly laggy this morning then was logged for an hour or so and now I was getting server full errors.

    I finally got logged in but what gives?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    Posts
    223
    Same thing just happened to me. It took a couple of tries but I finally got on.
    [center][img]http://i.imgur.com/nSMasJK.jpg[/img][/center]
    [center][color=black]Will you hold this for me? You'll need both hands...[/color][/center]
    [center][color=#ff0000]A[/color][color=#e93f15]r[/color][color=#d47a2a]r[/color][color=#bfad3f]o[/color][color=#aad655]w[/color][color=#94f16a]d[/color][color=#7ffe7f]y[/color][color=#6afa94]n[/color][color=#55e7aa]a[/color][color=#3fc6bf]m[/color][color=#2a98d4]i[/color][color=#1561e9]c[/color][/center]

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Same problem as OP at 4:20 pm EST.

    Still unresolved.

    P.S. Seriously, Turbine? After a login error we get booted completely out of the program? So instead of just clicking retry we have to go through the hassle of reinputting our login information. Not a big deal, but a PITA anyhow.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    5

    10 tries no luck

    This is annoying.......

  5. #5
    Sapience is offline Former Community Manager & Harbinger of Soon
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    9,519
    This should be fixed now.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    5

    Cool This should be fixed now.

    Wow... thanks for the quick fix.....

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload