We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Forum profile

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United States
    Posts
    8

    Forum profile

    I've been noticing how a lot of the people on the forums have their profile set up and what not, but when I try to access mine, i get this error "The blog you have requested is not installed properly. Please contact the system administrator."
    Any ideas on what's wrong and how to fix this?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Depends on which game I'm in :)
    Posts
    6,708
    It didn't work for some posters, and will be discontinued with the new site update (currently scheduled for later this month). See the Important changes coming to the LOTRO Forums and MyLOTRO sticky for more information.
    "Everyone's got one. Better to be a smart one than a dumb one." - me
    "It's people like you that [I]think[/I] you know everything that give those of us that [I]do[/I] a bad name." - me
    "Eat, drink, and be Merry, 'cause Pippin was a fool of a Took."

  3. #3
    At some point the Blog installation software stopped working. Turbine decided to not fix it. I guess it was a couple months ago, Turbine went thru the list of partially working or not working at all web site features. Came up with a cost to fix and complete them. Decided to launch a new web site with a lot less functionality instead of making everything work properly that exists within the current web site.
    Unless stated otherwise, all content in this post is My Personal Opinion.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload