We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Initialising...

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    13

    Thumbs up Initialising...

    On the client, it has been saying this for about an hour now, usually taking 1 minute or so. Any ideas?

    Obviously on mac btw.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    13

    Could this just be my connection?

    Could it be because of my internet speed?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    2,716
    Quote Originally Posted by Felixuko View Post
    Could it be because of my internet speed?
    The answer is "yes, but..."

    I was on early this morning (08:30 - 11:30 EDT) and "the net" was seriously constipated!!

    I have Verizon FIOS (20meg) so it's hard to say WHERE the problem was located; but response was slow, period.

    Make certain that you have no "anti-virus" software or firewall settings which are "protecting" your access to "the web."

    In particular any "anti-virus" program which seeks to prevent you from Malware found on Web pages is deadly to LOTRO!
    (avast! free for Mac is known to be a particular problem.)
    Bill Magill Mac Player Founder/Lifetimer
    Old Timers Guild - Gladden

    Val - Man Minstrel (90)
    Valalin - Dwarf Minsrel (69)
    Valamar - Dwarf Hunter (105)
    Valdicta - Dwarf RK (105)
    Valhad - Elf LM (65)
    Valkeeper - Elf RK (86)
    Valwood - Dwarf RK (80)

    Valhunt - Dwarf Hunter (70)
    Valanne - Beorning (92)
    Ninth - Man Warden (65)

    "Laid back, not so serious, no drama.
    All about the fun!"


 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload