We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Sep 2010

    An update error occurred Workarounds do not work

    Hello, i have had this issue since the Launch of lotro mac client. Ive reinstalled downloaded 8 times with regular client, and 4 with steam client. Both don't work still. Once i open the application its downloads the splash screens fine. It then goes to Connecting to patch server. Quickly flashes to a 60 second countdown, then flashes to check product, then continues the countdown and patches it. once the countdown gets to 0 it stops patching and a window comes up. "please contact customer support."

    Like i've said i've Redownloaded and reinstalled 8 times. No workarounds work unless i'm doing it wrong.

    System specs

    OSX 10.7.5
    2.5 GHz Intel COre i5
    4 GB 1333 MHz DDR3

  2. #2
    Join Date
    Sep 2010
    I have screen shots i can send you of exactly what it looks like

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Philadelphia, PA
    Quote Originally Posted by zaldamir View Post
    I have screen shots i can send you of exactly what it looks like
    Not necessary.

    Re-installing and re-downloading is not necessary.

    See the Sticky thread: [SOLUTION] Stuck at 'An update error occured' 50...retry loop, on Launcher
    Bill Magill Mac Player Founder/Lifetimer
    Old Timers Guild - Gladden
    Sr. Editor LOTRO-Wiki.com

    Val - Man Minstrel (106)
    Valalin - Dwarf Minsrel (71)
    Valamar - Dwarf Hunter (115)
    Valdicta - Dwarf RK (105)
    Valhad - Elf LM (66)
    Valkeeper - Elf RK (87)
    Valwood - Dwarf RK (81)

    Valhunt - Dwarf Hunter (71)
    Valanne - Beorning (105)
    Ninth - Man Warden (66)

    "Laid back, not so serious, no drama.
    All about the fun!"



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

This form's session has expired. You need to reload the page.