We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    USA
    Posts
    39

    Exclamation Has My.Lotro.com been really buggy for anyone else these past few months.

    I am not sure if it is just me but I am having the following problems on two seperate PCs (One Chrome and one Firefox 4) when navigating my.lotro.com:

    • Clicking on a link to other areas of the website takes me to Lotro.com
    • Clicking on a forum link takes me to forum home page
    • Clicking on link takes me to a page I did not intend to go to
    • Website is overall very buggy and has not worked well in months

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,522

    Re: Has My.Lotro.com been really buggy for anyone else these past few months.

    Oh my yes indeed. Every thing you listed plus search issues -- I can copy-paste something from a post into search and come up with an error, or pages that don't contain the terms, or sometimes even...the correct page!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Greater Seattle Area
    Posts
    258

    Re: Has My.Lotro.com been really buggy for anyone else these past few months.

    i have to click on all tabs and links twice, first time it will just refresh the page, second will go to the link...

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,800

    Re: Has My.Lotro.com been really buggy for anyone else these past few months.

    Quote Originally Posted by Valicetra View Post
    i have to click on all tabs and links twice, first time it will just refresh the page, second will go to the link...
    Same here. Sad thing is, clicking twice has become such a habit I automatically do it on other forums now. Turbine has corrupted my clicker!

  5. #5
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    magic rainbow fairy land
    Posts
    161

    Re: Has My.Lotro.com been really buggy for anyone else these past few months.

    Quote Originally Posted by Valicetra View Post
    i have to click on all tabs and links twice, first time it will just refresh the page, second will go to the link...
    Me too. Same with browser tabs, instead of opening the link I'm clicking in another tab, it just refreshes the page I'm on in another tab. Search is nasty, I can only open one result (because I can't use tabs,) from the first page (because clicking the link to the second page usually just refreshes the first page.)
    And log-in is crazy. I've got 'remember me' turned on, yet the site doesn't remember me at all, except if I enter through usercp.php. I enter 'my.lotro.com' and get told to log in, then I go to usercp.php and, bang, I'm automatically logged in. And sometimes I get logged out out of the blue, into the blue, while browsing the site.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Topeka, KS
    Posts
    1,072

    Re: Has My.Lotro.com been really buggy for anyone else these past few months.

    All the problems listed here and more. This site is nearly unusable.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    USA
    Posts
    39

    Re: Has My.Lotro.com been really buggy for anyone else these past few months.

    They should spend a couple weeks fixing my lotro. It could use it.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    166

    Re: Has My.Lotro.com been really buggy for anyone else these past few months.

    Quote Originally Posted by popkorn View Post
    • Clicking on a link to other areas of the website takes me to Lotro.com
    • Clicking on a forum link takes me to forum home page
    • Clicking on link takes me to a page I did not intend to go to
    • Website is overall very buggy and has not worked well in months
    Quote Originally Posted by Fortinobrand View Post
    I can copy-paste something from a post into search and come up with an error, or pages that don't contain the terms, or sometimes even...the correct page!
    Quote Originally Posted by kocsis View Post
    I've got 'remember me' turned on, yet the site doesn't remember me at all, except if I enter through usercp.php. I enter 'my.lotro.com' and get told to log in, then I go to usercp.php and, bang, I'm automatically logged in. And sometimes I get logged out out of the blue, into the blue, while browsing the site.
    Yes to all of these, not to mention that it's pretty darn slow. From the community homepage, I have to click 'Forums' two or three times before it will actually open them - and generally, I'll have been logged out by the time I can access them.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload