We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.

Search:

Type: Posts; User: angelastar; Keyword(s):

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. can not copy my characters over to bullroarer from arkenstone why not??????????

    i cant copy over my characters when i click on transfers on the bullroarer menu then go thru picking the characters , then i click copy it doesnt list the bullroarer server at all WHY NOT?????
  2. how do we copy our characters to bullroarer

    i cant figure out a way to copy them over so i can test them right now
  3. can not copy mine from arkenstone either

    can not copy mine from arkenstone either
  4. Replies
    77
    Views
    45,470

    Sticky: all you have to do is copy to bullroarer , when...

    all you have to do is copy to bullroarer , when you click transfer it will say bullroarer choose it, then it will only give you the option to copy them to bullroarer ok.
  5. Replies
    77
    Views
    45,470

    Sticky: see you all in today on bullroarer :)

    see you all in today on bullroarer :)
  6. Replies
    189
    Views
    15,466

    i did the transfer of one of my characters over...

    i did the transfer of one of my characters over to bullroarer and it seems to have gone smootly so far.
  7. windfola server just got the lost connection black screen

    i know quite a few of us just had the lost connection black screen while in game .
  8. Replies
    5
    Views
    247

    Charater copy page is not working

    i go to character transfer and copy page and it just sits there scrolling a gold ring in middle wont bring up anything, i chose my server and have been sitting here for 45 minutes and its still just...
  9. keep getting this on windfola now

    http://i65.photobucket.com/albums/h215/petofpenthouse/Capture15_zpsm9xklna1.png
  10. oh my gosh am so about to just give up on lotr...

    oh my gosh am so about to just give up on lotr after 9yrs with you guys 8yrs in live and 1 yr in closed beta and done very beta since, ive never seen it this bad with connection lost to server , and...
  11. get lost connection screen this morning

    i logged in picked my character in windfola, and it started to load in on her, but then it just sat on loading bar forever and then goes to black screen stating lost connection.

    what is going on...
  12. i was very disappointed too most times on...

    i was very disappointed too most times on anniversarys i get a cloak, warsteed outfit, and a special horse, nothing like this time around and no gift boxes in my inventory very disappointed, been...
  13. Thread: Transfers

    by angelastar
    Replies
    122
    Views
    16,459

    the lag is happening in brandywine , past 2 days...

    the lag is happening in brandywine , past 2 days ive gotten such lag that it would loose connection to server. i could not move at all, and if i waited to see if it would fix itself then i would get...
  14. Replies
    6
    Views
    460

    another photo of it right before i got the black...

    another photo of it right before i got the black screen of death lost connection screen. http://i65.photobucket.com/albums/h215/petofpenthouse/Capture4_zpsbf84c378.png
  15. Replies
    6
    Views
    460

    it just happened again lost connection again...

    it just happened again lost connection again getting so frustrating for me.http://i65.photobucket.com/albums/h215/petofpenthouse/Capture3_zps525bcfc5.png
  16. Replies
    6
    Views
    460

    finally got back in and had just been logged in...

    finally got back in and had just been logged in for a second on brandywine then got this .http://i65.photobucket.com/albums/h215/petofpenthouse/Capture_zpsb5433bb3.png
  17. Replies
    6
    Views
    460

    happening again today in brandywine and cant move...

    happening again today in brandywine and cant move at all, just stalled out on game, closed it out waited for everything to close out, went to login again and it came up to black screen and said i was...
  18. Replies
    10
    Views
    868

    i got logged in on brandywine but was playing for...

    i got logged in on brandywine but was playing for only like 3 minutes when then i couldnt move , couldnt turn around, so i had to close game down i waited few moments for everything to close down,...
  19. Replies
    6
    Views
    460

    i have had same issues was on swift travel on new...

    i have had same issues was on swift travel on new beorning in brandywine and all of sudden got the black screen lost connection to server, then just moment ago i got on swift horse from trestlebridge...
  20. getting same thing...

    getting same thing http://i65.photobucket.com/albums/h215/petofpenthouse/Capture_zpsb6e73818.png
  21. cant get in getting this now today...

    cant get in getting this now today http://i65.photobucket.com/albums/h215/petofpenthouse/Capture_zpsb6e73818.png
  22. Replies
    2
    Views
    301

    you fixed it thanks, not sure what you did on...

    you fixed it thanks, not sure what you did on your end turbine but beta finally patched correctly and updated and i was finally able to login, tysvm for whatever you did , thanks
  23. you fixed it thanks, not sure what you did on...

    you fixed it thanks, not sure what you did on your end turbine but beta finally patched correctly and updated and i was finally able to login, tysvm for whatever you did , thanks
  24. uninstalled and made sure whole file was deleted...

    uninstalled and made sure whole file was deleted and tried redownloading it, then clicked on install , and got this now ????????????????


    what is going on with your servers for downloading and...
  25. Replies
    2
    Views
    301

    beta installer still wont work

    had to reformat my hard drive and reinstall windows 7 ultimate, and it always worked before for the bullroarer installer, but this time it downloaded it fine, but when it went to unpack it in the...
Results 1 to 25 of 205
Page 1 of 9 1 2 3 4

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload