Wir haben festgestellt, dass Euer Browser keine Cookies akzeptiert. Bitte erlaubt die Verwendung von Cookies in den Optionen Eures Browsers, um eine optimale Funktion dieser Webseite zu gewährleisten.
Ergebnis 1 bis 11 von 11
  1. #1
    Registriert seit
    27.12.2007
    Beiträge
    151

    Launcher stuck at "Getting Remote Configuration"

    Launcher will not proceed past "Getting Remote configuration"
    Any suggestions?

  2. #2
    Registriert seit
    03.06.2011
    Beiträge
    1.656
    Hi, Brodrick.

    Could you please try clearing out your temporary files and also cookies?
    How to get help on the Tech Forums and how to contact Turbine

    Please reply to the topic or PM me if a solution I posted works for you: The more data I can gather the better I can help.

  3. #3
    Registriert seit
    27.12.2007
    Beiträge
    151
    I did as you suggested but there is no change....

  4. #4
    Registriert seit
    19.06.2010
    Beiträge
    371
    This is a connection error. Work your way through this guide for solving connection problems.
    It's usually a firewall thing:

    https://www.lotro.com/forums/showthread.php?107727

  5. #5
    Registriert seit
    27.12.2007
    Beiträge
    151
    Just to clarify: The problem is only with Bullroarer. My main account works perfectly.

  6. #6
    Registriert seit
    03.06.2011
    Beiträge
    1.656
    Zitat Zitat von Brodrick Beitrag anzeigen
    Just to clarify: The problem is only with Bullroarer. My main account works perfectly.
    Ah, that would explain it.

    There is no Bullroarer service at the moment.

    Currently Helm's Deep is in beta and when it gets to Bullroarer the server will be online again.
    How to get help on the Tech Forums and how to contact Turbine

    Please reply to the topic or PM me if a solution I posted works for you: The more data I can gather the better I can help.

  7. #7
    Registriert seit
    12.10.2010
    Ort
    Hamilton, NY
    Beiträge
    3.699
    Zitat Zitat von WBS Beitrag anzeigen
    Ah, that would explain it.

    There is no Bullroarer service at the moment.

    Currently Helm's Deep is in beta and when it gets to Bullroarer the server will be online again.
    I'm pretty sure BR is up, but hard to tell for sure because I don't have an invite.
    I'd say it's because the OP doesn't have an invite either, but even without one I've made it further than he has.
    [CENTER][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v341/tindragon/Base.png[/IMG]
    Steam: Sneakeh Snake[/CENTER]

  8. #8
    Registriert seit
    03.06.2011
    Beiträge
    1.656
    Zitat Zitat von TinDragon Beitrag anzeigen
    I'm pretty sure BR is up, but hard to tell for sure because I don't have an invite.
    I'd say it's because the OP doesn't have an invite either, but even without one I've made it further than he has.
    Bullroarer is not the beta server, it's the preview server.
    How to get help on the Tech Forums and how to contact Turbine

    Please reply to the topic or PM me if a solution I posted works for you: The more data I can gather the better I can help.

  9. #9
    Registriert seit
    12.10.2010
    Ort
    Hamilton, NY
    Beiträge
    3.699
    Zitat Zitat von WBS Beitrag anzeigen
    Bullroarer is not the beta server, it's the preview server.
    No, Bullroarer is definitely the beta server, as it's the server I used for the Rohan beta last year. They use the same server for open and closed betas. (And yes, I was on the closed beta.) So unless they've changed it for this year, Bullroarer is indeed the beta server.

    Edit:
    https://twitter.com/lotro/status/230040384137490432 is the Tweet talking about the beta codes. I have the code in my Twitter DMs still. I know for a fact I've never had any client besides BR and Live.
    Geändert von TinDragon (09.09.2013 um 20:13 Uhr)
    [CENTER][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v341/tindragon/Base.png[/IMG]
    Steam: Sneakeh Snake[/CENTER]

  10. #10
    Registriert seit
    03.06.2011
    Beiträge
    1.656
    I stand corrected.

    It's been 6 years since I last took part in a beta for this game and it wasn't on the US servers so I didn't know that.

    Thanks for the correction, TinDragon.
    How to get help on the Tech Forums and how to contact Turbine

    Please reply to the topic or PM me if a solution I posted works for you: The more data I can gather the better I can help.

  11. #11
    Registriert seit
    12.10.2010
    Ort
    Hamilton, NY
    Beiträge
    3.699
    Zitat Zitat von WBS Beitrag anzeigen
    I stand corrected.

    It's been 6 years since I last took part in a beta for this game and it wasn't on the US servers so I didn't know that.

    Thanks for the correction, TinDragon.
    No problem.
    You got me on the Pando thing so I think we're even.
    [CENTER][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v341/tindragon/Base.png[/IMG]
    Steam: Sneakeh Snake[/CENTER]

 

 

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  

Diese Formular-Sitzung ist abgelaufen. Du musst die Seite neu laden.

Neu laden