Wir haben festgestellt, dass Euer Browser keine Cookies akzeptiert. Bitte erlaubt die Verwendung von Cookies in den Optionen Eures Browsers, um eine optimale Funktion dieser Webseite zu gewährleisten.
Ergebnis 1 bis 6 von 6
  1. #1
    Registriert seit
    11.08.2012
    Ort
    New York
    Beiträge
    49

    Question Help with TonicBars

    Hoping someone can help me with usage of extension bars. I have created a single row quickslot with 6 columns and added skills for each quickslot. I tried adding an extension bar but when I right-click the quickslot nothing happens.


    Any help would be appreciated.
    [charsig=http://lotrosigs.level3.turbine.com/01203000000249b9f/01008/signature.png]undefined[/charsig]

  2. #2
    Registriert seit
    18.06.2010
    Ort
    Sterling Heights, MI, U.S.A.
    Beiträge
    1.588
    Right click the quick slot you want to attach the Extension Bar to, then go to the Tonic Bar Options Menu, select Extension and configure the bar.
    Ujest - 105 Lore-master, Opun - 76 Warden, plus alts and mules
    Pipeweed and Ale, Arkenstone (formerly Friends of Frodo Vilya)

  3. #3
    Registriert seit
    26.01.2007
    Beiträge
    259
    You also might be missing the menu that pops up when you right click on the quick slot you want to extend. The default is "right", but you can extend the bar in any of the four cardinal directions. So, your extension bar may be sitting on top of your other quick slots.


    Edit: default is "right" not "left"

  4. #4
    Registriert seit
    11.08.2012
    Ort
    New York
    Beiträge
    49

    Question

    The extension bar is not working for my setup. Here is the procedure I used:

    Create a quickslot with 8 slot
    Right-click on a blank-slot and bring up the TonicBars Extension bar dialog
    The Extension Bar dialog is empty

    I tried the following:

    Add skills to each slot
    Right-click on a slot with skill executes that skill

    Either way the extension bar within Tonic Bar dialog remains empty.
    [charsig=http://lotrosigs.level3.turbine.com/01203000000249b9f/01008/signature.png]undefined[/charsig]

  5. #5
    Registriert seit
    26.01.2007
    Beiträge
    259
    Do you have the TonicBars setup window open? I'm using version 2.7, but in that one, you have to have the tonic bars options window open when you right click. Otherwise it just executes the skill in the quickslot.

  6. #6
    Registriert seit
    11.08.2012
    Ort
    New York
    Beiträge
    49
    Zitat Zitat von fallohide Beitrag anzeigen
    Do you have the TonicBars setup window open? I'm using version 2.7, but in that one, you have to have the tonic bars options window open when you right click. Otherwise it just executes the skill in the quickslot.

    TonicBars is working for me.

    Thanks for the advice,
    [charsig=http://lotrosigs.level3.turbine.com/01203000000249b9f/01008/signature.png]undefined[/charsig]

 

 

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  

Diese Formular-Sitzung ist abgelaufen. Du musst die Seite neu laden.

Neu laden